Trouw arrangement 

€ 75,00

Autodecoratie trouwstukDie mooie speciale dag is natuurlijk helemaal compleet als de auto of auto's in een mooie bloemenversiering voor de dag komen. Wij van De Bloemen Flow streven ernaar om u dat WAUW gevoel te geven en dit onderscheidt ons dan ook van andere bloemisten.

€ 85,00

BruidsboeketHet huwelijk is een van de meest onvergetelijke gebeurtenis in uw leven en dit is zeker niet compleet zonder bloem decoratie. Bloemdecoratie is de aantrekkingskracht van de bruiloft. Wij van De Bloemen Flow maken er altijd iets speciaals en unieks van.

€ 12,50

CorsageEen corsage is een klein bloemstukje met een of meer bloemen en vaak een groen blad. Een corsage kan gemaakt worden van vele soorten bloemen. Ook maken wij gasten corsages of corsage voor de bruidegom. De Bloemen Flow is uw bloemspecialist op het gebied van Trouwarrangementen.

€ 75,00

Autodecoratie druppelDie mooie speciale dag is natuurlijk helemaal compleet als de auto of auto's in een mooie bloemenversiering voor de dag komen. Wij van De Bloemen Flow streven ernaar om u dat WAUW gevoel te geven en dit onderscheidt ons dan ook van andere bloemisten.

Laat 1 - 4 van de 4 producten zien